miércoles, 23 de mayo de 2012

Bàscula de Guardiola



Guardiola és un petit nucli població que pertany al Municipi de Vilanova de l’Aguda, a finals de l’any 2009, vaig tenir la oportunitat de projectar dues actuacions per tal de millorar les infraestructures existents.
El primer projecte es redactà per la renovació de l’enllumenat públic. Com a novetat en aquests nuclis més petits es va instal·lar un regulador de fluxe que és l'aparell encarregat de variar la intensitat de la llum segons la franja horària, i per tant, també regula la despesa en el consum elèctric, l’obra finalitzava el mes d’abril de tot just fa un any.
La segona actuació va ser la elaboració del projecte per la substitució de la bàscula municipal i adequació de l’entorn. Cal ressaltar la  precarietat de la bàscula de metall existent, oxidada en la seva major part i de solament vuit metres de longitud que juntament amb l’afegitó de la dificultat d’accés produïen una limitació alhora de la seva correcta utilització.
En el dia d’avui, la tasca de verificació per part de l’empresa Applus+, culmina la bona execució per part de l’empresa contractada permeten que la direcció facultativa doni com finalitzada l’obra la bàscula.
D’ara endavant, Guardiola podrà gaudir d’aquest nou equipament, i per tant, disposarà per tots aquells que la vulguin utilitzar, d’una bàscula plana de formigó amb les característiques principals de tenir un entorn adequat, una plataforma de pesatge de setze metres de longitud per tres d’amplada i tenir una capacitat de pesada fins a 60.000kg.

No hay comentarios:

Publicar un comentario