sábado, 2 de junio de 2012

Pla Especial Parc de les Olors "Can Gesé". Part 2º

L’activitat del Parc de les Olors Can Gesé d’ Almacelles, es un model de desenvolupament basat en un entorn col·laboratiu dins de la Xarxa de Parcs de les Olors de Catalunya, es una iniciativa associada a la divulgació del coneixement, creació de productes artesans relacionats amb el món de les plantes aromàtiques, culinàries i medicinals.

 
 
Projecte de paisatgisme sostenible, basat en una mínima intervenció de l’espai i amb l’aprofitament dels recursos de la nostra zona.L’any 2009 vàrem iniciar el camí de legalització d’aquest parc, desprès de recorre un llarg camí i gràcies a la col·laboració del consistori pertinent, dos anys i escaig mes tard, vàrem aconseguir tenir un pla especial que permet i garanteix la legalitat de la construcció i usos que s’hi desenvolupen i permet ampliar-los de cara a les propostes que s’intentaran desenvolupar en un futur no llunyà.

Es programa d’activitats actualment inclou entre altres... visites concertades, guiades i tallers monogràfics sobre el món de les plantes aromàtiques, dels sabons i olis...


Per tant, es un espai que acull diferents formes d’oci sostenible en concordança amb l’espai que l’envolta.

Per altra banda, es una oportunitat d’ocupació per persones amb discapacitat, dones, i altres col·lectius amb risc de marginalitat.

Un cop més, donar gràcies als promotors i amics per atorgar la confiança que sempre han mostrat i mai han perdut, confiança i complicitat que ens ha dut fins on som i ens durà fins on arribem amb
EL PLA ESPECIAL PARC DE LES OLORS CAN GESÉ

No hay comentarios:

Publicar un comentario